Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının yandığını görmek

Rüyada kadının yandığını görmek

Rüyada kadının yandığını görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işaret eder.

Rüyada kadının yandığını gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bir kadının yandığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine inanılır.

Rüyada kadının yandığını görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, adını kirleteceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin cehennemde yandığını görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyin yandığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının yandığını görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin yandığını görmek hayırlı bir yuva kuracağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanların yandığını görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ekmeğinin azalacağına, hayırlı bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangında birinin yandığını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments