Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı açıp kaçmak

Rüyada kapıyı açıp kaçmak

Rüyada kapıyı açıp kaçmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada kapıyı açıp kaçmak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada kapıyı açıp kaçmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet eder.

Rüyada kapı açılmasını görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kapının açıldığını görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, iyi şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı açıldığını görmek bekarsa evleneceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments