Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılmış kapı görmek

Rüyada açılmış kapı görmek

Rüyada açılmış kapı görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, kurtuluşa kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, saadetinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada açılmış kapı gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kapının açıldığını görmek çok daha fazla adım atacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde kapı açıldığını görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kapıyı açıp kapamak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rızkın çoğalacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı açılmasını görmek tartışmaların sonlandırılacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı açıp kaçmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sıhhat kazanacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının açılmasını görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada açılmayan kapı görmek muradın gerçekleşeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments