Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle kaçtığını görmek

Rüyada gelinlikle kaçtığını görmek

Rüyada gelinlikle kaçtığını görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle kaçtığını gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada gelinlikle kaçırılmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlikle kaçtığını görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaçırılmak kaçmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık tutup kaçırmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada selden kaçtığını görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçan yılan görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, arabasını ve toprağının olacağına alamet eder.

Rüyada otobüs kaçırmak görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments