Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılmak kaçmak

Rüyada kaçırılmak kaçmak

Rüyada kaçırılmak kaçmak seçkin bir eleman haline geleceğine, çok başarılı olacağına, hayaller kurulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçırılmak kaçmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Rüyada kaçmak isteyip kaçamamak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada kaçırılmak kaçmak sorunlarından kurtulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet eder.

Rüyada dağa kaçırılmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada birinden korkup kaçtığını görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada gelin kaçırmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kaçırıldığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, evlatlarından memnun olacağına işarettir.

Rüyada farenin kaçtığını görmek terfi edeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments