Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tutup kaçırmak

Rüyada balık tutup kaçırmak

Rüyada balık tutup kaçırmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada balık tutup kaçırmak gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada tutulan balığı kaçırmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına rivayet eder.

Rüyada balık tutup kaçırmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tutulmuş balık görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işarettir.

Rüyada balık tutup kesmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık tutup geri bırakmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, zor bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada balık tutup bırakmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hastalıklarının azalacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada tavşan tutup bırakmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba tutuşturmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments