Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selden kaçtığını görmek

Rüyada selden kaçtığını görmek

Rüyada selden kaçtığını görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada selden kaçtığını gördüyseniz:

  • Kadınsanız sizden yüz bulamamış olan bir erkeğin kasıtlı dedikoduları yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada selden kaçtığını görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamur seli görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Rüyada temiz sel suyu görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada çamur sel görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada selin içinde yüzmek hem yeni yerler göreceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evini sel basmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sorunlarının da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel felaketi görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel kalktığını görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments