Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle kaçırılmak

Rüyada gelinlikle kaçırılmak

Rüyada gelinlikle kaçırılmak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, bedeninin şifa bulacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, para ve makam sahibi olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikle kaçırılmak gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Rüyada gelinlikle kaçtığını görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle kaçırılmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Rüyada uyurken altına kaçırmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, isteklerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada annesinden kaçtığını görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bol rızık sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, saygınlık göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka kaçırmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kaçırıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments