Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, kara kara düşünür olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Rüyada gelinlikle düğünden kaçtığını görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, para yatıracağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünden kaçtığını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada düğününü kaçırmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendi düğününden kaçtığını görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulur.

Rüyada düğünü kaçırmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle kaçtığını görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikle kaçırılmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak patron koltuğuna yükseleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments