Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçan yılan görmek

Rüyada kaçan yılan görmek

Rüyada kaçan yılan görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, hayatın düzene gireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, sinirlerinin yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçan yılan gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada yılandan kaçtığını görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kaçması görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kaçtığını görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yılanın kaçmasını görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayallerinin yıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçan yılan görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanlardan kaçtığını görmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalettir.

Rüyada yılanların kaçtığını görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments