Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle giydiğini görmek

Rüyada gelinlikle giydiğini görmek

Rüyada gelinlikle giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, elindekileri de kaptıracağına yorulur.

Rüyada gelinlikle giydiğini gördüyseniz:

  • Macera arayışınız sürüyor.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek istemek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık giymek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dantelli gelinlik giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek aynaya bakmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada birinin gelinliğini giymek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments