Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, rakiplerin üzüleceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada krem renk gelinlik giymek verimliliğinin artacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ana baba dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli gelinlik giymek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek bir sebeple çok zarar göreceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada krem renkli gelinlik giymek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli gelinlik görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renk gelinlik görmek kazanç kapılarının açılacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments