Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gelinliğini giymek

Rüyada birinin gelinliğini giymek

Rüyada birinin gelinliğini giymek başarıları ile konuşulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gelinliğini giymek gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenazede gelinlik giymek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı gelinlik giymek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin altına bot giymek uzun bir süre zorluk çekileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik ayakkabısı giymek duygularının karşılık göreceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işarettir.

Rüyada uzun kollu gelinlik giymek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada bi başkasının gelinlik giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments