Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek istemek

Rüyada gelinlik giymek istemek

Rüyada gelinlik giymek istemek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek istemek gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada gelinlik giymek istemek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, huzur ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik istemek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada evli birinin gelinlik giymek borçlarının kapanacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken tekrar gelinlik giymek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sevdiğini söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik damatlık giymek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giydiği görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada birini gelinlik giydiğini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments