Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli gelinlik giymek

Rüyada dantelli gelinlik giymek

Rüyada dantelli gelinlik giymek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada dantelli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Çözüm bekleyen ilişkiler bir taraftan dengesiz şekilde ilerlerken, bir taraftan da lehinize çalışabilir.

Rüyada dantelli gelinlik giymek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantel gelinlik giymek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine delalettir.

Rüyada dantelli gelinlik görmek kısmetinizin açılacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek kusurların ve günahların telafi edileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, başarılarının kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada dantelli çorap giymek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada dantel elbise giymek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada siyah dantel elbise giymek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ona kol kanat gereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments