Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek çektiği zorlukların biteceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çorap giydirmek haksızlıklara uğranılacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments