Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle ağlamak

Rüyada gelinlikle ağlamak

Rüyada gelinlikle ağlamak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, endişelerin biteceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada gelinlikle ağlamak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Rüyada gelinlikle ağlamak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyerek ağlamak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve ağlamak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ağlamak gelinlik giymek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, maddi anlamda güçleneceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak isteklerinin gerçekleşeceğine, ele güne muhtaç olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak kendisine olan güvenin artacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada gelinlikli ağlamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments