Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyerek ağlamak

Rüyada gelinlik giyerek ağlamak

Rüyada gelinlik giyerek ağlamak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giyerek ağlamak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada gelinlikli ağlamak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikle ağladığını görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yetim sevindireceğine işarettir.

Rüyada gelinlik ve ağlamak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, bazen umutlarını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyerek ağlamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, parasız kalmaya, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip ağladığını görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik içinde ağlamak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments