Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Rüyada ağlamak gelinlik giymek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik içinde ağlamak kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada gelinlikli ağlamak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip ağlamak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyerken ağlamak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada gelinlikle ağlamak şansın yaver gideceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments