Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikli ağlamak

Rüyada gelinlikli ağlamak

Rüyada gelinlikli ağlamak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına inanılır.

Rüyada gelinlikli ağlamak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinliklerle ağlamak günahkar olacağı işlere gireceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalettir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve ağlamak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giyerken ağlamak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, şaşkın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik içinde ağlamak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giyerek ağlamak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments