Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ağlamak

Rüyada gelinlik giymek ağlamak

Rüyada gelinlik giymek ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kimseyle konuşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Rüyada ağlamak gelinlik giymek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak terfi alamayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak Allah katında günahlarının affolacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Rüyada gelinlik ve ağlamak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyerken ağlamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik içinde ağlamak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Rüyada gelinliklerle ağlamak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments