Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve ağlamak

Rüyada gelinlik ve ağlamak

Rüyada gelinlik ve ağlamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada gelinlik ve ağlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz ufak tefek kazalar yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek ağlamak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, içine fesat düşeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlikler içinde ağlamak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giymek ve ağlamak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendisi ile gururlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve ağlamak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giyip ağladığını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giyerken ağlamak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, büyük bir mala sahip olacağına, refah düzeyinin artacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliklerle ağlamak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik içinde ağlamak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments