Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik görüp ağlamak

Rüyada gelinlik görüp ağlamak

Rüyada gelinlik görüp ağlamak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Hayallerinize ulaşmak için plan yapmaya ihtiyacınız var.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlikle görülmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına inanılır.

Rüyada gelinlik görüp giyememek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik görüp giymemek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini görüp ağlamak kişinin hayat sevincinin artacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini görüp ağlamak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılan görüp ağlamak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments