Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve damatlık giymek

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada damatsız gelinlik giymek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya rivayet eder.

Rüyada gelinlik damatlık giymek yorgun ve gergin günler geçireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, birlikteliğe başlayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulur.

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık almak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments