Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve damatlık almak

Rüyada gelinlik ve damatlık almak

Rüyada gelinlik ve damatlık almak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yeni şeyler deneneceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, güven kaybına uğrayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Rüyada gelinlik ve damatlık almak gördüyseniz:

  • İnsanların sevgisini kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada gelinlik ve damat görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret etmektedir.

Rüyada damatsız gelinlik giymek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalettir.

Rüyada gelinlik ve damatlık görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments