Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatsız gelinlik giymek

Rüyada damatsız gelinlik giymek

Rüyada damatsız gelinlik giymek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, borçlarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada damatsız gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik damatlık giymek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına inanılır.

Rüyada damatsız gelinlik giymek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sağlığını da kaybedeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments