Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik damatlık giymek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine işarettir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarını gidereceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada damatsız gelinlik giymek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kısmetlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments