Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek damat görmek

Rüyada gelinlik giymek damat görmek

Rüyada gelinlik giymek damat görmek borçlarının biteceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, stres içinde günler geçireceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek damat gördüyseniz:

  • Yüksek bütçeli harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada damatsız gelinlik giymek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sevinçli haberler geleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, içinin hafifleyeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada gelinlik damatlık giymek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık görmek rızkın çoğalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalettir.

Rüyada gelinlik ve damatlık almak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments