Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek zorluklarla boğuşulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, yeni mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık gördüyseniz:

  • Karşılıklı faydalı tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık almak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, rahat bir nefes alacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Rüyada gelinlik damatlık giymek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, iyi şeyler yaşayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damat görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments