Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik ve damat görmek

Rüyada gelinlik ve damat görmek

Rüyada gelinlik ve damat görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damat gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Rüyada damatsız gelinlik giymek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, düşmanından uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik damatlık giymek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına inanılır.

Rüyada gelinlik ve damat görmek kendisiyle de gururlanacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, haksızlık edeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık almak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek damat görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments