Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak ölçüsü almak

Rüyada parmak ölçüsü almak

Rüyada parmak ölçüsü almak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak ölçüsü almak gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Rüyada parmak ölçüsü almak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölçü görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye tabir olunur.

Rüyada pantolon ölçüsü almak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yüzük ölçüsü almak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beden ölçüsü almak hasta olacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine inanılır.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölçülü davranmak sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments