Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon ölçüsü almak

Rüyada pantolon ölçüsü almak

Rüyada pantolon ölçüsü almak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, borçlanılacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada pantolon ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam ediyor.

Rüyada pantolon ölçüsü almak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada boy ölçüşmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada parmak ölçüsü almak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölçü aldırmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada perde ölçüsü almak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işarettir.

Rüyada beden ölçüsü almak işlerinin de hal yoluna gireceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kapı ölçüsü almak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölçülü davranmak kafasının sakinleşeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments