Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik kumaşı görmek

Rüyada gelinlik kumaşı görmek

Rüyada gelinlik kumaşı görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada gelinlik kumaşı gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada gelinlik kumaşı görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kumaş almak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada top kumaş görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tül kumaş görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kumaşlar görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet eder.

Rüyada döşemelik kumaş görmek varlık içinde yaşayacağına, hasretliğin biteceğine, suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk kumaş görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo kumaş görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments