Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kumaşlar görmek

Rüyada yeni kumaşlar görmek

Rüyada yeni kumaşlar görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sorunların çözüleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni kumaşlar gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Rüyada yeni kumaşlar görmek hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına tabir olunur.

Rüyada şifon kumaş görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül kumaş görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel kumaş görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kareli kumaş görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada top halinde kumaş görmek rahat bir hayata başlayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada bir top kumaş görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments