Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döşemelik kumaş görmek

Rüyada döşemelik kumaş görmek

Rüyada döşemelik kumaş görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada döşemelik kumaş gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Rüyada döşemelik kumaş görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada tahta yer döşemesi görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada tahta döşeme görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada döşeme taşı görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ahşap döşeme görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, maddi zarar edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel kumaş görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eteklik kumaş almak yeni projelere atılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo kumaş görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments