Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renk kumaş görmek

Rüyada bordo renk kumaş görmek

Rüyada bordo renk kumaş görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, çok uğraş vereceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo renk kumaş gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Rüyada bordo renk kumaş görmek maddi kayıpların sona ereceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bordo kumaş görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada bordo renkli kazak görmek vefalı bir insan olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sorunlarını çözebileceğine tabir olunur.

Rüyada bordo renkli araba görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk elbise giymek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk etek görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bordo renk ayakkabı görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulur.

Rüyada bordo renkli yatak örtüsü görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments