Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kumaş almak

Rüyada beyaz kumaş almak

Rüyada beyaz kumaş almak ticarete atılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, neşesini kaybedeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kumaş almak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada beyaz kumaş pantolon görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kötü günlerin geride kalacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kumaş görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz top kumaş görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı beyaz kumaş görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kumaş almak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş kesmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments