Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top kumaş görmek

Rüyada top kumaş görmek

Rüyada top kumaş görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kazancının düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada top kumaş gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Rüyada kumaş topları görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada top kumaş almak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada bir top kumaş görmek yeni işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada top halinde kumaş görmek işinde itibar edineceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada top kumaş görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına tabir olunur.

Rüyada top top kumaş görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz top kumaş görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kumaş görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments