Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo kumaş görmek

Rüyada bordo kumaş görmek

Rüyada bordo kumaş görmek alım gücünü yitireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo kumaş gördüyseniz:

  • Sizi etkilemekte olan Astrolojik oluşumlar bazı zihinsel gerilimler getirmektedirler.

Rüyada bordo kumaş görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada bordo renk kumaş görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çıkmaza düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo perde görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada bordo ayakkabı almak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bordo renk araba almak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ortak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bordo renk kazak görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bordo renk ev görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo tesbih görmek itibar kaybedeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, düşmanlarımızı alt etmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments