Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada kilitli kapının açıldığını gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulur.

Rüyada kilidin açıldığını görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada açılmış kilit görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kilidi görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açamamak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine alamet eder.

Rüyada kilitli kapı açmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada kapı kilidini açmak rahata ve huzura kavuşacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments