Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kısa ve gür görmek

Rüyada saçını kısa ve gür görmek

Rüyada saçını kısa ve gür görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kısa ve gür gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Rüyada saçını kısa ve gür görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, onu cesaretlendireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını gür görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını gür görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendini gür saçlı görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçları gür görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saç gürmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada uzun ve gür saç görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments