Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayram gürmek

Rüyada bayram gürmek

Rüyada bayram gürmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, işin düzeltileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada bayram gürmek gördüyseniz:

  • Kopuşlar söz konusu olursa, ani hareket etmek yerine olayları detaylandırmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada bayram gürmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gür saçlı bebek görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gür bıyık görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, bahtının güzelleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ekmeğin kesileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını gür görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının gürleştiğini görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta gürmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, düşmanların çok üzüleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments