Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret eder.

Rüyada foto çektirmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hayırlı işlere girişileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada fotografta gelinlik görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendi fotonu görmek rahat bir işe girileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada foto makinesi görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi fotosunu görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, keyfin kaçacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski fotolara bakmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski foto görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments