Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotonu görmek

Rüyada kendi fotonu görmek

Rüyada kendi fotonu görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi fotonu gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri veya felsefeleri anlamanıza yardım edecek aktivitelere katılmanız vizyonunuzun gelişmesine yardım edebilir.

Rüyada foto çekmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada foto çekilmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sıkıntılarından arınacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada foto bakmak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, zor durumda bırakacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına delalet eder.

Rüyada foto albümü görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Rüyada foto görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi fotonu görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalettir.

Rüyada fotografta gelinlik görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada eski fotolara bakmak bir araya geleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments