Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski fotolara bakmak

Rüyada eski fotolara bakmak

Rüyada eski fotolara bakmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine inanılır.

Rüyada eski fotolara bakmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız, ani veya hızlı tepkileriniz sizi tuhaf duruma düşürebilir.

Rüyada eski fotolara bakmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada foto bakmak kısmetinin artacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski foto görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada foto çektirmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada foto raf görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, eşlerin boşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi fotonu görmek işlerinin bozulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotosunu görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada foto çekilmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments