Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada foto makinesi görmek

Rüyada foto makinesi görmek

Rüyada foto makinesi görmek makamının sürekli yükseleceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada foto makinesi gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada foto makinesi görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada foto görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada foto çektirmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi fotonu görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine tabir olunur.

Rüyada foto çekmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi fotosunu görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, onların güvenini sarsacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada foto çekilmek yüksek bir makama geleceğine, planların boşa gideceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments