Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotografta gelinlik görmek

Rüyada fotografta gelinlik görmek

Rüyada fotografta gelinlik görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, makamını kaybedeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotografta gelinlik gördüyseniz:

  • Arada bir onları dürtmeniz iyi olabilir.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotografta gelinlik görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, öz güveninin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada foto çekmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada foto albümü görmek kazançlı bir döneme girileceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada foto bakmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işarettir.

Rüyada foto raf görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada eski foto görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada foto makinesi görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments