Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotosunu görmek

Rüyada kendi fotosunu görmek

Rüyada kendi fotosunu görmek iyi günler yaşayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, düşmanlarını kaybetmeye, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalettir.

Rüyada kendi fotosunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin önerilerinizi ciddiye almalarını istiyorsanız, sunumlarını, fikirlerini veya ortaya çıkardıkları işleri kusurlu dahi olsa ciddiye aldığınızı göstermeniz gerekebilir.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine inanılır.

Rüyada foto albümü görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Rüyada fotografta gelinlik görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada foto bakmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada foto çekmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada foto makinesi görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet eder.

Rüyada kendi fotosunu görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada foto çektirmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments