Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada foto çektirmek

Rüyada foto çektirmek

Rüyada foto çektirmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada foto çektirmek gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, insanların saygısının kazanılacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada foto çektirmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aileyle iş yapmayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Rüyada foto çekmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hayatına bakacağına delalet eder.

Rüyada kendi fotosunu görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada foto görmek sorunsuz geçeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski foto görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada foto albümü görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada foto makinesi görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, bekârlığına da veda edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments