Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazasına şahit olmak

Rüyada araba kazasına şahit olmak

Rüyada araba kazasına şahit olmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına tabir olunur.

Rüyada araba kazasına şahit olmak gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada araba kazasına şahit olmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada trafik kazasına şahit olmak mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kazancın artmasına işaret eder.

Rüyada şahit gösterilmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işarettir.

Rüyada düğün şahidi olmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada aldatmaya şahit olmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah şahidi görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yalancı şahit görmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir cinayete şahit olmak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments